Frida (Som på stamtavlen hedder Lepedians Miracle Lamleh) har den 15. august fået 4 super søde hvalpe - 3 hanhunde og 1 tæve. Hurra hvor fantastisk :-)

Fridas hvalpe er blevet 6 uger gamle nu.

De er blevet rigtig sjove - og meget mere aktive nu. Helt vildt sjovt at se dem løbe rundt på den sjove hvalpe måde at løbe på - sådan nærmest i hop. De elsker at være på græsplænen.

Hvalpene snupper stadig en tår mælk hos mor Frida - men det er ikke længere altid de får lov til det mere :-) Så de spiser mere og mere almindelig mad og er rigtig gode til at spise pænt - pænt betyder her, at de bare står og spiser fint af skålen, uden at vade op i maden som sådan nogle små hvalpe ellers godt kan finde på.

De får sådan nogle hundepiller der er specielt designet til hvalpe i den alder. De bliver blendet og blandet med vand og modermælkserstatning (Jeg købte noget før fødslen for at være sikker på at have noget, hvis nu ikke Frida havde mælk - men det har hun haft masser af - så de har jo taget rigtig godt på). - Og i den blendede masse med hundehvalpepiller er der også noget torskerogn.

De er dog også begyndt at kunne spise hundepillerne som de er (altså hverken blendede eller opblødte).

Derudover får de hytteost (der også er meget proteinrigt) blandet op med torskerogn. 

De stortrives - og vi øver os på at de får tisset og lavet på græsset når de har spist, sovet og leget. - Om natten går de hen i den fjerneste ende af deres hvalpekasse / kravlegård. Så de er godt på vej til at forstå det med at være renlige :-)

I hvalpekassen / kravlegården er der skridsikkert blødt underlag - men hvalpene er efterhånden også blevet ret gode til at gå på de glatte stuegulve jeg har.

Tak fordi I har kigget her på hjemmesiden hos mine fantastiske hvalpe. - Der bliver lagt på efterhånden som der er nyt at fortælle om vores udvikling - og nye billeder :-)

Du kan se mange flere billeder og videoer på de andre faner :-)

Giv endelig besked hvis du gerne vil købe en af hvalpene :-) De kan flytte til nye familier den 11. oktober.

 

Puntino - Hanhunden jeg i starten kaldte for Plet, fordi han har en sort plet nedderst på ryggen. (Puntino betyder punktum på italiensk). an vejer som 6 uger gammel 2.342 gram. Noget af en forskel i forhold til fødselsvægten på 226 gram.

Bianco - Hanhunden der oprindeligt hed Hvide - fordi han er helt hvid (bortset fra den lille sorte plet om det ene øje - den plet var nærmest usynlig ved fødslen). Bianco betyder hvid på italiensk. Han vejer 1.862 gram her 6 uger gammel - mod 201 gram ved fødslen.

Camino - Hanhunden der oprindeligt hed Sorte (han er helt sort bortset fra en lille smule hvidt på brystet). Navnet Camino var lidt svært at finde - for alle mulige ord for sort, kul, lakrids og alt muligt andet sort - lød ikke godt på andre sprog - men en skorsten er sort og Camino betyder skorsten på italiensk. Camino er også navnet på en meget berømt vandringsrute.
Han vejer 1.836 gram som 6 uger - mod 234 gram ved fødslen.

Aya - Tæven der oprindeligt hed HvidSort. Hun har også fine sorte pletter på ryggen der ikke lige kan ses på dette billede.
Aya betyder flerfarvet på japansk.
Hun vejer som 6 uger gammel 1.768 gram mod 186 gram ved fødslen.

Puntino

Bianco - og i baggrunden Aya

Camino

Aya - er ved at undersøge, om sandaler mon er en del af den anbefalede kost, for sådan nogle små hvalpe :-)

De 4 hvalpe nupper lige lidt mælk - Camino (den sorte) er der også, men han er svær at få øje på - han kravler hen på ryggen af Frida. Hvalpene fylder noget mere nu end da de var nyfødte :-)