5 uger gamle

Vi er allerede blevet 5 uger gamle. - Som tiden dog går. 

Vi er stadig til salg, så giv endelig besked hvis du gerne vil købe en af os.

Når vi er blevet 8 uger gamle - onsdag den 11. oktober - så er vi klar til at komme til vores nye hjem. Vi håber I kontakter vores ejer - for vi er ret søde synes vi selv - Og vi håber at I kommer på besøg hos os, så vi kan lære jer lidt at kende før vi flytter ud til jer. Så er vi mest trygge.

Vi spiser godt og er ved at vænne sig til at få vores nye foder. Hvalpepiller der er opblødte i vand og blendet. Der er også torskerogn i. Nogle gange får vi også noget A38 eller lignende. Det smager også godt. Vi kan ikke lide vand endnu - det er da noget tynd smagløst pjask - og vores ejer prøver ellers til hver gang vi har spist noget af den hvalpepille-torskerogns-blanding - men vi holder bare munden lukket når han prøver med vand - føj det smager jo ikke af noget - så os kan han ikke narre. Til gengæld har vi så narret ham til at give os noget af det lammemælk han købte da vores mor var gravid nu her bagefter vi har spist hvalpepilleblandingen - det smager meget bedre end vand.

Vi drikker også stadig mælk hos vores mor når vi får lov - og vi er klar ligeså snart hun nærmer sig - så springer vi på dievorterne - Nogle gange flytter hun sig hen i den anden ende - men så spæner vi bare efter hende. - Hun er begyndt at hoppe ud af kassen, hvis vi er for voldsomme. Så lader vi bare som om vi sover så hun kommer igen - og så er vi straks klar til at løbe efter dievorterne igen. Vi er blevet ret gode til at bide os fast i dem, så vi stadig hænger der under maven på hende, selv hvis hun prøver at stikke af.

Vi er blevet store:

Bianco (hvide, hanhund) vejer 1,554 gram.

Camino (sorte, hanhund) vejer 1.442 gram.

Aya (HvidSort, tæve) vejer 1.412 gram.

Puntino (Prik, hanhund) vejer 1.892 gram.

Vi har fået forstørret vores hvalpekasse. Den er blevet et par meter længere end før. Vores ejer synes det er så hyggeligt at ligge nede hos os, og kigge på os og lege med os - for så tumler vi lidt rundt om ham, kravler lidt på ham og bider i hans briller, næse, ører og tæer. Men det må vi kun indtil vi får tænder, så er det slut siger han. Vores tænder er ikke kommet frem endnu - jo Camino er begyndt at få nogle små fine bisser.

Nogle gange glemmer vores ejer helt at komme i seng før meget sent på aftenen - fordi han synes det er hyggeligt her sammen med os i vores nu store hvalpekasse. 

Her er lidt nye billeder :-)

 

 

Puntino (og Aya)

Puntino

Bianco

Bianco

Bianco

Camino

Camino

Puntino

Aya

Så meget plads har vi nu - vores gamle hvalpekasse bagerst - den kasse hvor der er gråt-hvidt mønster i baggrunden - og den store hvalpegård der er sat på hvalpekassen.