Frida har fået hvalpe Cool - Frida (som på stamtavlen hedder Lepedian's Miracle Lamleh) har den 15. august fået 4 super søde hvalpe - 3 hanhunde og 1 tæve.

Hurra hurra - hvor er det fantastisk dejligt.

NB: Billederne her på forsiden, er fra da de var næsten nyfødte - du kan se billeder af hvalpene da de var 1 uge gamle - 2 uger gamle - 3 uger gamle på andre faner. Der bliver lagt nye billeder op efterhånden. Der er også nogle videoer.

Fødslen gik rigtig fint - og virkede til at være nem for Frida. Og både Frida og alle hvalpene har det super godt og tager godt fra af mælken. De har allerede taget ca. 15% på i vægt.

Hun er meget dygtig til at tage sig super godt af de 4 små hvalpe - Og forlader kun meget meget nødigt hvalpekassen (hun kan jo selv blive tissetrængende) - og forlader kun hvalpekassen for meget kort tid af gangen - før hun er inde ved dem igen. Og ved den mindste lille piv fra en af dem - så får hun den puffet tilbage i tryghed hos hende.

De 4 hvalpe er alle meget forskellige af udseende - så det er nemt at kende forskel på dem. (Se billederne af dem). Jeg har desværre endnu ikke fundet på navne til dem - Så navnene er foreløbig bare Hvide - Sorte - HvidSort og Prik - Her nævnt i fødselsrækkefølgen:

- Hvide = Hanhund 1 - der er helt hvid (201 gram ved fødslen)

- Sorte = Hanhund 2 - der er helt sort - ja man vil jo ikke være som den første :-)  (234 gram ved fødslen)

- HvidSort = Tæven - der lavede et mix af de to første - ved at være delvist hvid - delvist sort (186 gram ved fødslen)

- Prik = Hanhund 3 - der er hvid som den første - men har en sort plet nedderst på ryggen - ser nærmest ud som om man lige har taget en sprittush og sat en plet der - men pletten er selvfølgelig en helt naturlig lille plet. (226 gram ved fødslen).

Det er fantastisk dejligt at opleve sådan nogle små hvalpe - og super sjovt at se dem møffe sig rundt med lidt usikre bevægelser - eller se dem bruge hinanden som hovedpude.

NB: Hjemmesiden er helt ny - og jeg har ikke prøvet at have en hjemmeside før - så jeg helt på begynderstadiet med hjemmesider - men der kommer mere på efterhånden :-)

Tak fordi I har kigget her på hjemmesiden hos mine fantastiske hvalpe. - Jeg får lagt på efterhånden som der er nyt at fortælle om deres udvikling - og nye billeder :-)

Hvide - Den første hvalp - en helt hvid hanhund på 201 gram

Sorte - Hvalp nummer 2 - der ville være mest mulig forskellig fra nummer 1 - og derfor blev sort. Hanhunden vejede 234 gram ved fødslen.

HvidSort - Den 3. hvalp - der er den eneste tæve. Hvid med store sorte aftegninger. Vejede 186 gram ved fødslen.

Prik - Hvalp nr 4 - og dermed den sidste i kuldet - En hanhund på 226 gram - den ligner nummer 1 meget, bortset fra den lille sjove sorte prik nederst på ryggen.

HvidSort - Hvalp nr. 3 igen, men set fra en lidt anden vinkel - ja ser nærmest ud som om hun har dyppet den ene side af hovedet ned i blækhuset :-)