Hvalpene 2 uger gamle

Vi er blevet 2 uger gamle - og vi stortrives - Vi nyder at ligge her i hvalpekassen sammen med vores mor - Vi bare daser dagen lang, kravler lidt rundt - ligger os nogle gange ovenpå hinanden - hyggeligt at ligge tæt sammen med sine søskende og mor.

Og derudover - så spiser vi godt -  Da vi var 1 uge gamle, havde vi ret præcist fordoblet vores vægt - Så vi lagde lige en plan i bedste Egon Olsen stil og tænkte - Skal vi ikke bare tage vores fødselsvægt på hver uge - og hurra - nu da vi er 2 uger gamle kan vi se - at vi har været superdygtige til at holde planen - for vi har nu igen taget vores fødselsvægt på - og vejer nu temmelig præcist 3 gange så meget som da vi blev født - jo jo vi er skam dygtige til det der.

Ja måske liiige bortset fra Prik - der ikke helt kan holde sig til vores plan om at tage vores fødselsvægt på hver uge - han er begyndt at spise lidt mere end til at kunne holde den plan hi hi :-) Men vi lader ham bare - hvis han nu så gerne vil være den største af os :-)

Vi har det rigtig godt - dog er vi en lille smule skuffede over, at vi stadig ikke kan se noget som helst - for vi havde da ellers fået at vide, at når vi var blevet 2 uger gamle - ja så åbnede vores øjne sig sådan lige pludselig - så vi kunne begynde at se verden - hvad det så end er for en størrelse den verden ? - men  halloooo derude, vi er altså blevet 2 uger nu.....såååå nej nej og øv øv - vi prøver og prøver - men øjnene vil altså bare ikke åbne sig endnu - Nå det kommer nok snart :-) Ellers tror vi nok vi indsender en klage til ham der lovede os at vi ville kunne se nu - for vi føler os lidt snydt over det.

Hvalpene er blevet 2 uger gamle.
Hvide her - Fødselsvægt 201 gram. Nu 632 gram.

Hvide 2 uger gammel

Sorte 2 uger gammel.
Fødselsvægt 234 gram - Vejer nu 690 gram.

Sorte 2 uger gammel.
Kuglepen til sammenligning af størrelse.

HvidSort 2 uger gammel.
Fødselsvægt 186 gram - Vejer nu 540 gram.

HvidSort 2 uger gammel.

Prik 2 uger gammel.
Fødselsvægt 226 gram. - Vejer nu 770 gram.

Prik 2 uger gammel.
Er blevet en stor krabat i forhold til kuglepennen :-)

Her er vi blevet 2 uger gamle - og både os og vores mor tager lige en lur. - Vi fylder lidt mere i hvalpekassen nu.
Hvalpekassen som min far har lavet - er ca. på størrelse med en Europapalle - ca. 120 gange 80 cm. Hvalpekassen har fået fint nyt tykt og blødt tæppe i bunden.
Hvis man undrer sig over rundstokkene - så er tanken at hvalpene har en frirum under og bag rundstokkene. - De er efter alle forskrifter placeret 10 cm fra kanten og 10 cm fra bunden. Grunden til at man sætter rundstokke i der er - at så kan morhunden ikke komme til at lægge sig ovenpå dem ved kanterne - Men hi hi Frida er åbenbart ikke større end at hun nogle gange vælger, at lægge sig under de rundstokke. Undrer mig nogle gange over hvor lidt plads hun kan klemme sig ind under.